פאה שלא נראית פאה

פאה שלא נראית פאה – יש דבר כזה?

פאה היא לכאורה פתרון מצוין עבור כל מי שסובל מבעיית שיער כלשהי או כל מי שמסיבה מסוימת רוצה לשנות את מראה השיער שלו. מצד שני, מרבית האנשים שעושים שימוש בפאות הן למעשה נשים שעושות שימוש בפאה מתוך מניעים דתיים וגם להן חשובה מאוד האסתטיקה. המכשול הגדול ביותר להפיכת פאות למוצר לגיטימי ונכון הוא העובדה שמרבית דגמי הפאות אינם בנויים לתת מראה חלק ושלם באופן כזה שלא יורגש כי מדובר בפאה ובמרבית המקומות בהם מוכרים פאות פשוט לא יודעים להשיג את התוצאה הזאת. חנות פאות רמי היא בין החנויות היחידות שיודעות לעשות זאת.

איך אנחנו יודעים שמדובר בפאה?

העין האנושית היא רגישה הרבה יותר ממה שאנחנו נוטים לחשוב. לפעמים אנחנו מביטים בדבר מה ומרגישים הרגשה רעה כלשהי כלפיו או לחילופין הרגשה טובה ביחס אליו. לפעמים אנחנו מרגישים שמשהו מפריע לנו בו, שמשהו לא מסתדר לנו, אבל באף אחד מהמקרים הללו אנחנו לא יכולים להצביע על דבר ספציפי. זה בדיוק העניין עם פאות. אנחנו יכולים להסתכל על אדם מסוים ולהבין שהוא חובש פאה, גם אם יהיה לנו קשה להסביר מדוע אנחנו חושבים כך. זה יכול להיות קו החיבור של אזור הפוני עם המצח, ההצללה המוגזמת של קו הפאות על פני עור הפנים, האופן בו השיער בולט בצורה אחידה על כל שטח הפאה, עובי סיבי השיער, הצפיפות שלהם – כל אלה נקלטים על ידי העין שלנו ומפוענחים בתת המודע שלנו, גם אם אנחנו לא מודעים לכך. על כן, התשובה היא שאנחנו פשוט מרגישים בכך שמדובר בשיער שהוא לא טבעי, ומן הסתם מדובר בפאה, גם אם קשה לנו לפרט מדוע בצורה מנומקת.

פאה שלא נראית פאה

מה זה אומר פאה שלא נראית פאה?

פאה שלא נראית פאה היא בדיוק זה – פאה שיודעת לתת פתרון לכל אחד מאותם ניואנסים קטנים שהופכים את הפאה לבעלת מראה לא טבעי. סיבי השיער צריכים להיות מספיק גמישים כדי "ליפול" בצורה טבעית על העור, הפאה חייבת להיות מספיק צמודה ומסודרת בצורה מקצועית בכדי למנוע קו הצללה לאורך קו החיבור עם עור הפאות, המצח והצוואר, צפיפות הסיבים, העובי שלהם וההתאמה המושלמת של גוון השיער לשיער הגוף – כל אלה יקבעו עד כמה הפאה נראית כמו שיער טבעי או במילים אחרות, עד כמה היא לא נראית כמו פאה. חנות פאות רמי יודעת בדיוק את כל אלה ויודעת גם לתת את הפתרון הטוב ביותר בהיבט זה.