ניקוי מזרונים

מידע על ניקוי מזרונים

מכירים את הרגע הזה שאתם נכנסים לשנת הלילה במיטה, מניחים את הראש על הכרית וריח רע, שאולי כבר התרגלתם אליו ואולי כבר לא, מתחיל לעלות באפכם? המדובר בתופעה נפוצה מאוד, אך כאמור, רבים מתרגלים לריח ונוהגים לחיות איתו בשלום. הבעיה היא שהריח הזה שמפיץ המזרן שלכם, משקף בעיה תברואתית שבבוא הזמן גם עלולה ליצור בעיות בריאות, בעיקר במערכת הנשימה. אם אתם מכירים את הריח הזה ואם אתם חושבים שהבריאות שלכם, הרווחה שלכם וההרגשה הטובה שלכם הם מספיק חשובים, שירות ניקוי מזרונים, שלעיתים גם נקרא ניקוי ריפודים, יכול בדיוק להתאים לכם.

מהו שירות ניקוי מזרונים?

ניקוי מזרונים הוא שירות מקצועי, המסופק על ידי אנשי מקצוע, במסגרתו מבוצע ניקוי יסודי ועמוק של המזרן. בניגוד למשל לשירות ניקוי ריפודים, במסגרתו מבוצע ניקוי של הריפוד החיצוני בלבד, במסגרת ניקוי מזרונים, הניקוי מגיע עד לשכבות העמוקות של ספוג המזרן. בשכבות אלו מצטבר לכלוך ממגוון מקורות, החל מאבק ולחות שנוחתים על המזרן ללא הרף, דרך אדי שמן בישול וערפיח מהרחוב, וכלה בריחות ומזהמים שנושא גופכם ומגיעים אל המזרן בכל לילה ולילה. ללכלוך הזה לוקח הרבה זמן להצטבר, ועוד יותר זמן להתחיל להפיץ ריחות ווירוסים, אבל כשהוא מתחיל, זה יכול להיות מאוד חריף.

במסגרת שירות ניקוי מזרונים מקצועי, נעשה שימוש בחומרי ניקוי מקצועיים ומיוחדים, החודרים אל השכבות הפנימיות של הספוג, מפרקים את הלכלוך מאחיזתו בסיבי המזרן ומציפים אותו כלפי מעלה. באמצעות כלי ניקוי מקצועיים וטכניקות ניקוי ייחודיות, מוסר הלכלוך מפני המזרן, והמזרן חוזר לימיו הראשונים, ממש כפי שקניתם אותו.

מומלץ לבצע לכל המזרונים בבית

אם אתם מזמינים שירות ניקוי מזרונים למזרן הזוגי שלכם, מומלץ שתבצעו את הניקוי גם למיטות הילדים, ואפשר גם לשלב ניקוי ריפודים עבור הספות בסלון. הרחבת השירות לכל המזרונים והספות בבית, תסייע לכם גם להעלים את הניחוח הרע שעולה באפכם בכל פעם שאתם חוזרים מחופשה ארוכה, או אפילו נכנסים לבית בסוף יום עבודה. במקרים רבים, לכלוך המצטבר בתוך המזרונים והספות, הוא הגורם העיקרי להיווצרות ניחוח זה, וניקויים יסייע בסילוק הריח. בנוסף לכך, בכדי להגן על הילדים שלכם ממחלות נשימה שיכולות להתפתח לאורך שנים, כדאי ומומלץ לנקות את המזרן שלהם אחת למספר שנים, בעלות שאינה מתקרבת כלל וכלל לעלות של מזרן איכותי חדש. על השירות אתם זכאים כמובן לאחריות מלאה, הן על פגיעה במזרן והן על איכות העבודה והתוצאות.

להזמנת שירות של ניקוי ריפודים לחץ כאן