פאות רמי

כל מה שאתם צריכים לדעת על פאות רפואיות

האם פאה רפואית היא פאה שיש לה סגולות רפואיות, שאמורות לסייע בריפוי המצב הרפואי ממנו סובל החובש אותן? האם יש צורך להתאים את הפאה למטופל בהתאם למצב הרפואי ממנו הוא סובל? כך למשל, האם מטופל החולה במחלת הסרטן אמור לבחור בפאה מסוימת בעוד חולה בבעיות עור בקרקפת אמור לבחור בפאה אחרת? כל המידע על פאות רפואיות, בשורות הבאות.

מהי פאה רפואית?

אם אתם מעוניינים ללמוד את כל מה שאתם צריכים לדעת על פאות רפואיות, תוכלו להיכנס לאתר ramiwigs.co.il, שם תוכלו למצוא מידע מקיף על כל עולם הפאות. בשורות הבאות, נסביר בקצרה את הדברים החשובים ביותר שעליכם לדעת על פאות רפואיות, ונתחיל בשבירת המיתוס הגדול מכולם – לפאה רפואית אין כל סגולה רפואית, היא אינה מתפקדת כתרופה ואין לה כל יכולת לרפא את המצב הרפואי ממנו סובל האדם החובש אותה. לאורך השנים ולאור השימוש בביטוי פאה רפואית, התקבעה התפיסה כאילו פאה רפואית היא פאה בעלת סגולות ריפוי, ולא כך היא.

פאות רמי

אם כך, מדוע הן נקראות פאות רפואיות?

ובכן, כפי שזה גם מוסבר בצורה יפה באתר ramiwigs.co.il, פאה רפואית היא פאה שמספקת את התנאים הטובים ביותר לאנשים הזקוקים לפאה אך סובלים מבעיה רפואית. כך למשל, אדם הסובל מבעיות עור בקרקפת, ובשל כך סובל גם מהידלדלות השיער או מהתקרחות, פאה רפואית יכולה להעניק לו פתרון אסתטי מצוין מבלי ליצור תנאי לחות חריפים שיכולים לפגוע בתהליך הריפוי ממחלת העור. במילים אחרות, פאה רפואית היא פשוט מאוד פאה איכותית מאוד שלוקחת בחשבון שיקולים כמו אוורור הקרקפת, חשיפה לאלרגנים וכדומה.

איפה קונים פאה רפואית?

ובכן, חלק מהחנויות העוסקות במכירה ועיצוב של פאות, יודעות להציע גם פאות רפואיות. יחד עם זאת, אם באמת חשוב לכם לוודא שאתם בוחרים פאה בריאותית שלא תפגע בתהליכי הריפוי שאתם עוברים סביב מצבכם הרפואי, חשוב שתבחרו את המקום המתאים ביותר, מקום מקצועי שיודע גם לייצר וגם לעצב פאות רפואיות באופן עצמאי, ולא רק מציע דגמי מדף בודדים. חלק מרכזי ביכולת של הפאה לספק את התנאים הרפואיים הטובים ביותר לאדם החובש אותה, נשען על התאמת רכיבי הפאה למאפיינים הרפואיים הספציפיים של המטופל בהתאם לבעיה הרפואית ממנה הוא סובל. בכדי להשיג את הפאה הרפואית המתאימה ביותר, ועל פי הצורך גם לייצר פאה בהתאמה אישית, כדאי לקפוץ לאתר פאות רמי ולקבל מידע נוסף בנושא.