הפעלות לימי הולדת

יום הולדת יש רק פעם בשנה, וכהורים, אנו מתרגשים כל שנה מחדש ביום המיוחד בשנה המסמל את העובדה הפשוטה והיא, שילדינו גדלו להם בעוד שנה. יום הולדת הוא אירוע חגיגי ומשמש כסיבה מספקת לערוך מסיבה. בין ההפעלות לימי הולדת אפשר למצוא אמני בלונים, סדנאות שוקולד, ספא ביתי, ליצן או קוסם.  אולם בימינו, למרבה האירוניה, אם ברצונכם להיות מקוריים, כדאי שתחשבו על הפעלה מיוחדת אותה תערכו לילדים בעצמכם.

יום הולדת בסגנון רטרו

רבים בוודאי זוכרים את ימי ההולדת מהעבר, הלא כל כך רחוק, אם יורשה לציין, בהם נפגשנו כל החברים במקלט של הבניין, בבית שלנו או בכל חלל שיועד למסיבה וקושט בבלונים, רקדנו סלואו לצלילי מוסיקה עכשווית שניגן הדי. ג'יי המקומי, אכלנו פיתה עם חומוס ומלפפון חמוץ ושיחקנו במיטב משחקי החברה. חווית יום ההולדת של אז הייתה לא פחות מוצלחת מכל ההפעלות שמלוות את ימי ההולדת של היום ואם ברצונכם להחזיר עטרה ליושנה, הנה כמה רעיונות למשחקי החברה הפופולריים של אותה התקופה.

משחקי בלונים

מסיבות נושא הן טרנד של ימי הולדת ומסיבת יום הולדת בנושא ימי הולדת של פעם, היא ללא ספק מקורית לכשעצמה. אחד המוטיבים העיקריים של מסיבות יום ההולדת מפעם הוא ללא ספק, משחקי החברה כאשר בין ההפעלות המומלצות ביותר, אפשר למצוא את משחקי הבלונים למיניהם. אם אתם מחפשים משחקים עם בלונים, תשמחו לגלות שישנם רעיונות בשפע. כמו כן, מלבד הרעיונות שכבר קיימים, אתם יכולים להוסיף כמה רעיונות משלכם, כאשר לכל משחק בבלונים ישנן שתי מטרות עיקריות והן לפוצץ את הבלון או להשאיר אותו שלם.

ליצור יום הולדת כיפית ומיוחדת

כאשר מדובר בימי הולדת של פעם, כדי להפיק יום הולדת מהנה, יצירתיות היא שם המשחק ואכן ימי הולדת רבים כוללים הפעלות בתחום היצירה. כאשר אתם מארגנים יום הולדת, יש לכם יד חופשית בקניית חומרי היצירה ובבחירת נושא היצירה  והפעלה יצירתית היא דרך מצוינת ליצור עניין אצל הילדים. אם אתם תוהים באילו חומרים ניתן להשתמש ליצירה ובכן, השמיים הם הגבול, כל חומר החל מבלונים, דרך גבס וכלה בשאריות עצים ישמש כפתח ליצירתיות. על מנת לחגוג יום הולדת מהחלומות, רבים מאתנו מחפשים אטרקציות מיוחדות אולם חשוב לזכור שלא תמיד חייבים לשלם על אטרקציות כי אטרקציות אפשר גם ליצור.